Service

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, ook bij een wagen. Daarom is het onderhoud heel belangrijk. Om ten allen tijde veilig te rijden, is een klein onderhoud na iedere 15.000 kilometer aangeraden. Rijd je geen 15.000 kilometer per jaar, dan raden wij je aan om een jaarlijks onderhoud te laten doen. Op deze manier vermijd je onnodige kosten en verhoog je de kans op een groene kaart bij de keuring.

Bij een klein onderhoud checken we het vloeistofpeil van je wagen en controleren we remmen, verlichting, banden, enz. Daarnaast wordt de oliefilter vervangen en verversen we de olie van je wagen. We garanderen graag een perfect onderhoud. 

Herstellingen

Wij willen onze klanten steeds optimale veiligheid en comfort waarborgen bij elke herstelling. Ons team bestaat uit techniekers die beschikken over de nodige ervaring en de technische kennis. Daarnaast zijn we uitgerust met de nodige apparatuur zodat we op een efficiënte manier defecten kunnen herstellen. Als erkend Peugeot dealer gebruiken wij bij elke herstelling enkel originele onderdelen en testen uitbundig elke herstelling.

Alle herstellingen worden vooraf besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan en je vooraf weet wat het kostenplaatje ervan zal zijn. Ook als het snel moet gaan, doen we ons uiterste best om je van dienst te zijn.

Bandenservice

Banden behoren tot de meest belangrijke onderdelen van een wagen, we kiezen er dan ook voor om enkel te werken met de beste merken zoals Continental, Goodyear, Dunlop, Pirelli en Michelin. We kunnen je het hele jaar door alle bandenmaten leveren uit voorraad, zodat je onmiddellijk de weg op kan.

Tijdens de wintermaanden geven wij het advies om je wagen te voorzien van winterbanden. Zodra de temperatuur onder 7 °C zakt, zijn winterbanden aangewezen. Het rubber van een zomerband wordt tijdens koude temperaturen hard en verliest zo veel van zijn eigenschappen. We brengen je graag op de hoogte van onze periodieke kortingen en acties zodat je niets mist.

Carrosserie

Bij Garage Van Steelant kan je terecht voor het herstellen van schade aan alle carrosserie. Gaat het over blikschade of om ernstige deuken, wij laten je Peugeot wagen er opnieuw als nieuw uitzien. We doen alle herstellingen in het koetswerk, maar ook bij glasbreuk kan je beroep doen op onze diensten. Een kleine of grote ster in je voorruit wordt bij ons vakkundig weggewerkt of indien nodig volledig vervangen.

Ons werkatelier beschikt over de nodige apparatuur en onze technici beschikken over de juiste competenties om je van dienst te zijn. Je kan hierbij rekenen op een scherpe prijs en een perfecte service. We zorgen ervoor dat je wagen opnieuw in perfecte staat wordt gezet!

Peugeot garantie

We zorgen graag voor je gemoedsrust en comfort. We bieden onze klanten dan ook de nodige garanties zowel op nieuwe als tweedehands wagens. Je kan systematisch genieten van een complete garantie bij de aankoop van een nieuwe Peugeot, maar er is ook dekking voorzien voor fabricagefouten, lakfouten of perforatie. Herstellingen die onder deze dekking vallen worden door ons gratis uitgevoerd.

Airco service

Het belang van een degelijk onderhouden airco in je wagen wordt vaak onderschat. Bij een slecht onderhouden airconditioning kunnen bacteriën en slechte geurtjes ontstaan in je wagen en zal je installatie minder efficiënt werken. We zorgen graag voor een airconditioning die perfect operationeel blijft en raden aan om de interieurfilter jaarlijks te vervangen of elke 15 000 kilometer.

Financiering

Bij Garage Van Steelant kan iedereen een Peugeot aanschaffen. Nieuw of tweedehands, bij ons kan je elke wagen afbetalen op eigen ritme en volledig naar wens. Je kan kiezen uit verschillende formules zoals Peugeot Finance, Stretching of PSA Credit Protection. Samen kiezen we de beste oplossing, naargelang je persoonlijke wensen en behoeften, en wij zorgen voor de rest.

Peugeot verzekering

Een splinternieuwe of tweedehands Peugeot, in beide gevallen wil je je wagen goed beschermen en dan liefst tegen de beste voorwaarden, dankzij tarieven afgestemd op je situatie. Peugeot Verzekering biedt meerdere verzekeringsformules aan, met een reeks waarborgen om je wagen, jezelf en al je gezinsleden te beschermen. Je bepaalt zelf hoe je je wagen wenst te verzekeren.

Contacteer ons

D&O Garage Van Steelant BV
Groenestraat 149
8210 Zedelgem

info@garagevansteelant.be
Tel. 050 20 90 65

BTW: BE 0542.457.454

Openingsuren Zedelgem
maandag:
8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
dinsdag:
8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
woensdag:
8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
donderdag:
8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
vrijdag:
8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
zaterdag:
9:00 - 12:00 (Showroom & Atelier)
13:30 - 16:00 (Showroom)
zondag:
Gesloten